«Με ενότητα, θα βγούμε δυνατοί – Με οδηγό την αλληλεγγύη, θα τα «χτίσουμε» ξανά»

Με μία συγκλονιστική ανακοίνωση, ο Αθλητικός Όμιλος Θραψανού Ανθεστίων, εξέφρασε αρχικά τη συμπαράστασή του στους συντοπίτες και συνδημότες που έχουν πληγεί από τη μεγάλη σεισμική δόνηση, ενώ πρόσθεσε, πως όλοι μαζί, με οδηγό την αλληλεγγύη, θα χτίσουν ξανά όλα αυτά, που για τον τόπο τους δεν είναι απλά κτίρια!

Η ανακοίνωση του σωματείου του Θραψανού, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Κρήτη και ειδικότερα ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο δικός μας τόπος, βιώνει μια από τις δυσκολότερες στιγμές. Το Θραψανό, το χωριό μας, και αυτό στη δίνη του εγκέλαδου, όπως και όλες οι όμορες περιοχές. 

Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού εκφράζει τη συμπαράσταση σε όλους τους συντοπίτες και συνδημότες μας, που έχουν πληγεί από την μεγάλη σεισμική δόνηση. 

Καταθέτουν αίτημα για αναβολή ΟΦΑ και Ανθεστίων, θετική η ΕΠΣΗ

Είμαστε στη διάθεση των αρχών και των τοπικών φορέων, για οποιαδήποτε εθελοντική δράση, θα μπορούσε να συνεισφέρει έστω και λίγο στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που υπάρχει αυτή τη στιγμή. 

Με ενότητα, θα βγούμε δυνατοί κι από αυτή τη δυσκολία. Με οδηγό την αλληλεγγύη, θα «χτίσουμε» ξανά όλα αυτά που για τον τόπο μας δεν είναι απλά κτίρια. 

Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους»!

Αγώνας «δρόμου» για να στηθούν σκηνές στο Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.