Ν. Παπαδόπουλος: «Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου και θέλουμε να προχωρήσουμε»

Για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στο Αιγάλεω αλλά και για το πρωτάθλημα που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου, μίλησε ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως επιτέλους αρχίζουν τα επίσημα παιχνίδια για την ομάδα του, όπου στόχο έχει την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς τους ενδιαφέρει αρκετά ο θεσμός.

Συγκεκριμένα για το ματς Κυπέλλου στο Αιγάλεω ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι επιτέλους ξεκινούν επίσημα παιχνίδια. Θεωρώ ότι το κάθε επίσημο ματς είναι διαφορετικό απ’ ό,τι τα φιλικά. Πλέον αυτό μας δίνει κίνητρο που είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί ανησυχούσαμε λίγο για το πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Παίζουμε με μία ομάδα που θα είναι στον ίδιο όμιλο. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου, να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Το θετικό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε προβλήματα, είναι ελάχιστα αυτά που έχουμε και πιστεύω ότι μέχρι και το τέλος της εβδομάδας δε θα υπάρχει κανένα, οπότε θα πάμε σε αυτό το πρώτο ματς για να πάρουμε την πρόκριση. Όπως είπα μας ενδιαφέρει πολύ ο θεσμός του Κυπέλλου, να ξεκινήσουμε καλά για να πάρουμε καλή ψυχολογία και για το Κύπελλο και για το πρωτάθλημα».

Παράλληλα για τον προγραμματισμό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για τις 10 Οκτωβρίου δήλωσε: «Αργά, αλλά επιτέλους φαίνεται ότι θα ξεκινήσει. Για εμάς αυτό είναι κίνητρο και το σημαντικότερο είναι να υπάρχει κίνητρο στην ομάδα, να μην υπάρχουν προπονήσεις και φιλικά, οπότε είναι πάρα πολύ καλό ότι έστω και αργά ξεκινά το πρωτάθλημα για να μπούμε σε επίσημους αγώνες».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.