Η ΕΠΣΗ ετοιμάζει εκδήλωση με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιάτικη καταστροφή

Ο Νίκος Τζώρτζογλου αποκάλυψε λίγο πριν την έναρξη των κληρώσεων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ, την διοργάνωση, αθλητικών και πολιστικών εκδηλώσεων το 2022, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιάτικη καταστροφή.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου, τόνισε πως μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η ΕΠΣΗ θα διοργανώσει το 2022, εκδήλωση με αθλητικό αλλά και πολιτιστικό περιεχόμενο.

Μάλιστα ο Νίκος Τζώρτζογλου, έχει ήδη επαφές με ανθρώπους της AEK, ΠΑΟK, αλλά και με άλλες ομάδες της Ελλάδας που έχουν προσφυγική… ρίζα.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ θα μιλήσουν και με τις ομάδες της Κρήτης που είναι προσφυγικά σωματεία. Σίγουρα η διοργάνωση θα είναι μεγάλη και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σκέψης, όμως ο Νίκος Τζώρτζογλου φάνηκε αισιόδοξος για μια μαγική εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιάτικη καταστροφή.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.