Σήμερα η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ, μέσω της ΚΡΗΤΗ ΤV!

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, καθώς θα διεξαχθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Ένωσης, σε απευθείας μετάδοση μέσω της ΚΡΗΤΗ ΤV!

Πιο συγκεκριμένα για  δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει η πανδημία αλλά και λόγω της μεγάλης επιτυχίας και θετικής ανταπόκρισης της περσινής διαδικασίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφάσισε και φέτος οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων περιόδου 2021-2022 να πραγματοποιηθούν μέσω απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης από την ΚΡΗΤΗ TV.

Μετά από συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα.

Έτσι οι ομάδες θα μάθουν το πρόγραμμά τους για τη φετινή σεζόν και οι ομάδες της Α1 που ρίχνονται πρώτες στη μάχη θα μάθουν και τους αντιπάλους τους για το διήμερο 25-26 που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα!

Aναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου, θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο και των ομάδων της Γ’ Κατηγορίας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.