Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Κεραυνό κόντρα στα Δειλινά!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με 5 γκολ και πολλές ευκαιρίες ο Κεραυνός πήρε τη νίκη κόντρα στα Δειλινά με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή σε φιλική αναμέτρηση!

Σε ένα ματς όπου οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα ο Κεραυνός πήρε φιλική νίκη κόντρα στα Δειλινά.

Η ομάδα του Μάνου Μιχελάκη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε όμορφο γκολ του Κλίνη, ενώ λίγο αργότερα ο Κεφαλούκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυναός με αντεπίθεση διαρκείας ωστόσο κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Αρχικά το σκόρ μείωσε ο Ξημεράκης, ενώ ο Κυπραίος έκανε το 2-2! Την ανατροπή «σφράγισε» ο Γιακουμάκης ο οποίος έκανε το 3-2!

Παράλληλα στη συνέχεια δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε με τον Κεραυνό να παίρνει τη νίκη!

Κέραυνος: Αντωνιδάκης, Δασκαλάκης, Βασιλάκης, Κούτζης, Γωνιανάκης, Πιμινικάκης, Χριστοδουλάκης, Ζούζουλας, Τριαματάκης, Μπέης, Γικαουμάκης

Αγωνίστηκαν επίσης: Δεληγιαννάκης, Ραπανάκης, Ανεζίνης, Αμανάκης, Κυπραίος, Ξημεράκης, Κιτσίκου, Μυλωνάκης, Καμηλάκης, Κεραλάκης, Κουναλάκης.

Δείλινα: Ροδουσάκης, Λυρώνης, Πασσάς, Βιστάκης, Μπλεντάρ, Νικητόπουλος, Κεφαλούκος, Μεντουδάκης, Ορφανός, Μιχελάκης, Κλίνης

Αγωνίστηκαν επίσης: Κοκκινάκης, Διονυσόπουλος, Ζησιμόπουλος, Χαραπάς, Κούκκος Μ., Αγγελιδάκης, Κούκος Γ., Ζερβουδάκης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.