Αυτή πρέπει να είναι η χειρότερη φανέλα όλων των εποχών!

Η φανέλα μίας ομάδας αντιπροσωπεύει την ιστορία της, την διαδρομή της, τους φιλάθλους της, ενώ αποτελεί μία πηγή εσόδων. Αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει στην περίπτωση της Ντεπορτίβο Παλέσια στην Ισπανία, η οποίας πλέον δεν υπάρχει. Ίσως λόγω αυτής της φανέλας…

Το θέμα δεν είναι πρόσφατο αλλά χθες στο twitter έγινε ένας… πανικός όταν κάποιος ανέβασε την παρουσίαση της φανέλας της Ισπανικής ομάδας λίγο πριν διαλυθεί το 2018, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ως η χειρότερη όλων των εποχών.

Βλέποντας την εικόνα καταλαβαίνει ο καθένας γιατί αυτή η φανέλα είναι ίσως η χειρότερη όλων των εποχών, μιας και απεικονίζει ένα ανθρώπινο σώμα με τους μύες του, σαν να μην υπάρχει… δέρμα.

Στο twitter πήρε την ψήφο των περισσοτέρων για την χειρότερη φανέλα όλων των εποχών, που πιθανότατα αποτελεί και cult αναμνηστικό, αν σκεφτεί κανείς πως η συγκεκριμένη ομάδα δεν υπάρχει πλέον αφού όταν υποβιβάστηκε στην 6η κατηγορία της Ισπανίας, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sdna.gr