Νέοι Αλμυρού: Τραπέζι της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό επιτελείο

Τραπέζι είχε ετοιμάσει η διοίκηση των Νέων Αλμυρού μετά τη καθιερωμένη προπόνηση της Πέμπτης, ενισχύοντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τμήματα υποδομής του σωματείου.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στους Νέους Αλμυρού, με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να δουλεύει με τα… πιτσιρίκια του ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την σέντρα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα πριν την έναρξη του γεύματος η διοίκηση των Νέων Αλμυρού έδωσε το μήνυμα της σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο λέγοντας: “είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε , έχουμε δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να έχετε ένα ασφαλές περιβάλλον στις προπονήσεις σας, έχουμε καταξιωμένους προπονητές για να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σαν Άνθρωποι και σαν ποδοσφαιριστές, η ομάδα του Αλμυρού που αυτή τη στιγμή βρίσκετε στην Γ Εθνική θα πρέπει να είναι ο δικός σας επόμενος στόχος , και ο δρόμος για κατακτήσετε το στόχο σας περνάει μέσα από τους Νέους Αλμυρού. Να έχετε μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς και να έχετε όλοι την υγειά σας. “

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.