Χορηγική συμφωνία ΟΦΗ – CRETA FARMS

Ο ΟΦΗ το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συμφωνίας με την εταιρία CRETA FARMS.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφέρει:  “Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την CRETA FARMS, την εταιρεία που έχει αλλάξει την ιστορία των αλλαντικών στη χώρα μας.

Οι αξίες που πρεσβεύει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχημένης πορείας της και της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετρώντας μια άκρως επιτυχημένη πορεία από το 1970, όταν ιδρύθηκε η πρώτη οργανωμένη μονάδα παραγωγής χοιρινού κρέατος στην Κρήτη, η CRETA FARMS, με τη στήριξη της Impala Invest BV και του στρατηγικού επενδυτή Δημήτρη Βιντζηλαίου, έχει εξελιχθεί σε κορυφαία εταιρεία τροφίμων και ηγέτιδα στην παραγωγή προϊόντων μεσογειακής διατροφής, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Έχοντας κατοχυρώσει 20 πατέντες διεθνώς, η Creta Farms συνεχίζει να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών και προωθούν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.

Παράλληλα, ως ένα έμπιστο brand, βαθιά συνδεδεμένο με την παράδοση και τις ρίζες της ελληνικής οικογένειας, αναλαμβάνει συνεχώς δράσεις που στοχεύουν στην έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον ΟΦΗ, το γεγονός ότι μια εταιρεία με το κύρος και τη δυναμική της CRETA FARMS, θα παρέχει την στήριξή της στην ομάδα μας”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.