Πάει Ανώγεια ο ΟΦΑΜ

Στα Ανώγεια θα διεξαχθεί τελικά το φιλικό ανάμεσα στον Αετό και τον ΟΦΑΜ το ερχόμενο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

Όπως αποφασίστηκε από τις δύο ομάδες, Αετός και ΟΦΑΜ θα αγωνιστούν στο γήπεδο των Ανωγείων σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα αποτελέσει ένα καλό «τεστ» για τον Χρήστο Καλομοίρη και τον Αντώνη Λεκάκη, καθώς αμφότεροι, θα μπορέσουν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Πέραν αυτού του παιχνιδιού, στον ΟΦΑΜ προγραμματίζουν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, που θα είναι το τελευταίο τους για τη προετοιμασία τους και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί κόντρα στον Κεραυνό στο Ατσαλένιο, το σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Στα αγωνιστικά, ο ΟΦΑΜ συνεχίζει τη προετοιμασία του με τον Αντώνη Λεκάκη να βλέπει με ικανοποίηση ολοένα και περισσότερους παίκτες να ενσωματώνονται στις προπονήσεις, με τελευταία «προσθήκη» αυτή του Σερπετζόγλου, ο οποίος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.