Ικανοποίηση στους Νέους Αλμυρού

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα προσέλευση και πορεία της ομάδας των Νέων Αλμυρού είναι οι άνθρωποι της ομάδας, με τη φετινή χρονιά να είναι ιδιαίτερη, καθώς έχουν αυξηθεί οι αρμοδιότητες του Τεχνικού Διευθυντή Μιχάλη Επιτροπή, ο οποίος σε συνεργασία με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, προσπαθούν να ρίξουν περισσότερο το βάρος στην ομάδα Νέων και τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Στον Αλμυρό, επικρατεί ικανοποίηση τόσο από τη συμμετοχή των παιδιών, όσο και από τη προσπάθειά τους, με το ρόστερ να μην έχει κλείσει ακόμα, λόγω των πολλών δοκιμών που πραγματοποιούνται και αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι τέλος του μήνα, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το… τοπίο.

Παρ’ όλα αυτά, οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά, με αρκετά νεαρά παιδιά και παράλληλα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του διοργανώνουν και φιλικά παιχνίδια, στα οποία οι άνθρωποι της ομάδας, βλέπουν με ικανοποίηση την ομάδα να αποδίδει σταθερά εξαιρετικά και αυτό τους κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το μέλλον.

Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια είναι το Σάββατο (18/9) με αντίπαλο την ΑΕ Κρητών στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι στις 16:00 και ακολουθούν αυτά με Μαρτινέγκο την Τετάρτη (22/9) και με Δόξα Ηρακλείου στις 25/9).

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.