Κ. Ανδρεαδάκης: «Να τερματίσουμε ψηλά και να βοηθήσουμε τα παιδιά των ακαδημιών»

Για την επιστροφή στην δράση μετά από εννέα μήνες, την προετοιμασία με το Ασήμι, αλλά και για τους στόχους της ομάδας μίλησε στο Grandsport.gr, ο Κώστας Ανδρεαδάκης.

Ο μέσος των “κίτρινων” αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στην φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και στις δηλώσεις του τόνισε πως στόχος όλων είναι να βοηθηθούν τα παιδιά των ακαδημιών και φυσικά η ομάδα να κάνει μια καλή πορεία.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις αντίπαλες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το Ασήμι στο πρωτάθλημα λέγοντας πως έχει αυξηθεί ο βαθμός δυσκολίας του ομίλου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας, νομίζω μέσα από συνεχόμενες προπονήσεις αρχίζουμε να βρίσκουμε το ρυθμό μας. Σίγουρα θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, αφού θα αντιμετωπίσουμε αρκετά καλές ομάδες που έχουν ενισχυθεί. Εμείς θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που δουλεύουμε στις προπονήσεις και να βοηθήσουμε τα νεαρά παιδιά των ακαδημιών να εξελιχθούν. Σίγουρα θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και γι αυτό θα κάνουμε τα πάντα μέσα στη σεζόν για να το πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.