Η ευκαιρία του ΟΦΗ να αρχίσει με το πόδι στο… γκάζι με οδηγό το «Γεντί Κουλέ»

Ο ΟΦΗ έχει ένα δύσκολο… βουνό να ανέβει στην αρχή της χρονιάς αφού παίζει παιχνίδι υψηλού επιπέδου, ωστόσο η αρχή ήταν θετική.

Μετά την λευκή ισοπαλία στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη, ο ΟΦΗ ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 1, ωστόσο αυτή ήταν μόνο η αρχή. Πλέον ο ΟΦΗ που επέστρεψε στην βάση του, στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕK στο “Γεντί Κουλέ”.

Παιχνίδι δυσκολότερο ακόμα και αυτό με τον Άρη, αφού ο ΟΦΗ θα παίξει μπροστά στον κόσμο του μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και η Ένωση έδειξε στην πρεμιέρα ότι μεσοεπιθετικά είναι αρκετά καλή.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο κόσμος του ΟΦΗ θα πρέπει να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”, αφού είναι ευκαιρία να ξεκινήσει με μια μεγάλη νίκη την χρονιά στην έδρα του και να πάρει ψυχολογία για το ματς της Τετάρτης πάλι στο “Γεντί Κουλέ” με τον Αστέρα.

Στον ΟΦΗ κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πλέον άπαντες δουλεύουν το ματς με την ΑΕK και ο κόσμος θα πρέπει να είναι ο 12ος παίκτης για να μπορέσει η ομάδα να κάνει το 2χ2 στην έδρα της και να… απογειωθεί βαθμολογικά.