Στον Ερμή Αραδίππου ο Γιάννης Κατσαρός ο οποίος…απασχόλησε τον ΠΟΑ!

Στην Κύπρο και τον Ερμή Αραδίππου ως άμεσος συνεργάτης του Νίκου Ανδρονίκου συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο Γιάννης Κατσαρός το όνομα του οποίου «έπαιξε» στις αρχές του καλοκαιριού για τον πάγκο του ΠΟΑ!

Στις αρχές του καλοκαιριού μετά την απομάκρυνση του Αντώνη Ανδρουλάκη από τον πάγκο του ΠΟΑ, υπήρξαν διάφορα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι του Δ.Σ. της ομάδας του Ατσαλένιου πριν καταλήξουν στον Ανέστη Αναστασιάδη και ο Γιάννης Κατσαρός ήταν μέσα στους…υποψήφιους!

Η περίπτωσή του δεν προχώρησε στο Ατσαλένιο, ωστόσο ο Γιάννης Κατσαρός δεν έμεινε χωρίς…δουλειά καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ερμή Αραδίππου που αγωνίζεται στη Β κατηγορία της Κύπρου και έχει ως στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο 43χρονος προπονητής είναι ο στενός συνεργάτης του προπονητή της ομάδας Νίκου Ανδρονίκου ενώ υπενθυμίζουμε πως προπονητικά έχει εργαστεί σε Αστέρα Αμπελοκήπων, Ομόνοια Σίνδου, Θύελλα Περιστερώνα, Κ15 Ηρακλή, Κεραυνό Ωραιοκάστρου, Μακεδονικό Γέφυρας, Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, Ηλυσιακό και πέρυσι Μπουμπουλίνα Σπετσών.