Για μία ακόμη πρόκριση στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ!

Με στόχο την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΟΑ υποδέχεται στο Ατσαλένιο την Ηλιούπολη, σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16:00(Λεπτό προς λεπτό από το Grandsport.gr).

Η ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν επικρατώντας του ΑΟ Πυλίου ΚΩ στο Ατσαλένιο με σκορ 3-2, θέλει να πετύχει μία ακόμη ιστορική πρόκριση στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Ηλιούπολη και πάλι εντός έδρας!

Στα αγωνιστικά ο νεαρός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός ιδιαίτερα σημαντικού ποδοσφαιριστή, αφού ο Μανώλης Ρουμπάκης είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής.

Αντίθετα το παρών θα δώσουν οι Νίκολι και Σαβουιδάκης. Ο πρώτος παρότι έκανε προπονήσεις με την Επισκοπή επέστρεψε στο Ατσαλένιο και μπήκε άμεσα στην αποστολή αφού έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο, ενώ ο δεύτερος μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή μετά την μεταγραφή του στους «πράσινους».

Οι Ατσαλενιώτες μάλιστα θα χρειαστούν για ένα ακόμη παιχνίδι τη στήριξη του κόσμου τους και με ανακοίνωσή τους έκαναν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, ούτως ώστε να δώσουν το παρών στο Ατσαλένιο και να βρεθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές με στόχο φυσικά την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!