Φρόκου και Φραγκιαδάκης… καθάρισαν για τον ΟΦΑ κόντρα στον σκληροτράχηλο Άγιο Δημήτριο

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο παιχνίδι τους, ο ΟΦΑ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον σκληροτράχηλο Άγιο Δημήτριο.

Δημήτρης Κόκκινος και Βασίλης Μιχελουδάκης έβγαλαν σημαντικά συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας, ενώ αναμένεται από Δευτέρα να δώσουν μεγάλη βάση στα… λάθη και τις αδυναμίες που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο Δημήτρης Κόκκινος έμεινε ικανοποιημένος από την συνεχόμενη βελτίωση που βλέπει στους ποδοσφαιριστές του, ενώ ο Βασίλης Μιχελουδάκης παρότι είχε επτά απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, είδε τους παίκτες του να κοιτάζουν στα “μάτια” μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

Για την ιστορία ο ΟΦΑ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Φρόκου, ενώ ο Μανώλης Φραγκιαδάκης διπλασίασε τα τέρματα για τους “πράσινους” με πέναλτι. Ο Άγιος Δημήτριος μείωσε σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΑ: Αγωνίστηκαν όλοι όσοι ήταν στην διάθεση του Δημήτρη Κόκκινου.

Άγιος ΔημήτριοςΚαφετζάκης, Βελιβασάκης, Μιχελουδάκης, Δημητρόπουλος Β., Σαλούστρος, Τζάνι, Ρεμιδιανάκης, Γκαγκάκης, Μπεδιώτης, Μανιαδής, Νύκταρης.

Έπαιξε και ο: Γοραντωνάκης.