Φιλική νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ κόντρα στις Ασίτες

Σε ένα καλό παιχνίδι με πέντε γκολ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τις Ασίτες με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.

Μάριος Σηφάκης και Ζαχάρης Αναστασάκης είχαν την ευκαιρία να δουν για μια ακόμα φορά τους ποδοσφαιριστές τους σε τι κατάσταση βρίσκονται και φυσικά να βελτιώσουν τις αδυναμίες προκειμένου να φανούν οι ομάδες έτοιμες στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Ασίτες κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Κοτζαδάκη, ωστόσο ο Σακλαμάκης ισοφάρισε για τους “ασπρόμαυρους”.

Τα “λιοντάρια” κατάφεραν να πάρουν ξανά προβάδισμα στο σκορ, με τον Δημήτρη Κοζορώνη, ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Ασιτών. Το… συγκρότημα του Μάριου Σηφάκη ισοφάρισε ξανά με τον Μαραθιανό, ενώ την ανατροπή και τη νίκη την έδωσε ο Ανωγειανάκης ο οποίος έκανε το 3-2.

Το παιχνίδι είχε αρκετές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, ενώ για τον ΠΑΟΚ σημάδεψαν το δοκάρι οι Σακλαμάκης δύο φορές και ο Κενδριστάκης μια.

Ασίτες Γκόγκος, Κάββαλος, Μανουσάκης, Μηναδάκης, Κοπιδάκης, Ρουμπάκης Μ., Ρουμπάκης Κ., Αναστασάκης Δ.Γ., Αναστασάκης Δ.Θ., Κοζορώνης Ν., Κοτζαδάκης.

Έπαιξαν και οι: Κοζορώνης Δ., Γιαννακόπουλος, Περογαμβράκης, Νικολακάκης, Λιανδράκης.

ΠΑΟΚΓεωργίου, Ζωνάκης, Ζαρκαδούλας, Ξηρός, Μπαμπουλάκης, Παπαδιός, Μαγάκης, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Σακλαμάκης, Μαραθιανός.

Έπαιξαν και οι: Κενδριστάκης, Σακλαμάκης Π.