Φιλική νίκη για τον Μοχό κόντρα στο Λίντο

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με ευκαιρίες, δοκάρια αλλά και γκολ, ο Μοχός κατάφερε να κερδίσει με 3-1 το Λίντο.

Μάριος Ζερβίδης και Γιώργος Ποντίκαλης, είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τους ποδοσφαιριστές τους σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα δώσει την ευκαιρία για βελτίωση στην συνέχεια της προετοιμασίας.

Ο Γιώργος Ποντίκαλης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του την περισσότερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο μετά τις αναγκαστικές αλλαγές των Νικολάρα, Τσιμινικάκη και Ποντίκαλη οι οποίοι αποχώρησαν για προληπτικούς λόγους, η ομάδα έχασε τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να επηρεάσει την έκβαση του αποτελέσματος.

Από την άλλη ο Μάριος Ζερβίδης, είδε την ομάδα του να είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, κόντρα σε μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας, μένοντας ικανοποιημένος πιστεύοντας παράλληλα και στην περαιτέρω βελτίωση μέχρι την σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο Μοχός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γάλλο Μεγκί, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί από τους “κιτρινομπλε” μένοντας μόνο οι λεπτομέρειες. Στην επανάληψη η ομάδα του Ποντίκαλη πέτυχε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Νικολάρα, ενώ το Λίντο μείωσε με τον Τσαγλιώτη μετά από ατομική προσπάθεια. Το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε πάλι ο Νικολάρας που έκανε το 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το Λίντο ακυρώθηκαν δύο γκολ ως οφσαιντ των Κουρή και Κομνινού, ενώ ο τελευταίος είχε και δύο δοκάρια.

Μόχος:  ΜουτζούρηςΜερκέζι, Τσιμινικάκης, Διγενής Διαμαντάκης Γ.,  Σούρσος, Ζουρνατζίδης, Βαρδονικολάκης, Νταουσιάνης, Μεγκί, Ποντίκαλης.

Έπαιξαν και οι: Νικολάρας, Ρουμελιώτης, Σπανάκης, Ρουσσοχατζάκης.

Λίντο:  Καργάκης, Γιακουμάκης, Τζαγκαράκης, Δροσάτος, Διακάκης, Βλαχάκης, Κομνινός, Τσαγλιώτης, Πεδιαδιτάκης, Σκουτέλης, Κουρής.

Έπαιξαν και οι: Φουράκης,Ζηδιανάκης, Πετράκης, Ξυστράκης, Μαθιουδάκης,

 

Νικολάρας, Τσιμινικάκης, Ζουρνατζίδης, Ποντικάλης