Φιλική νίκη με ανατροπή για τις Μοίρες

Ανεβάζοντας απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο οι Μοίρες κατάφεραν να κερδίσουν σε φιλικό παιχνίδι το Ασήμι με 2-1.

Το Ασήμι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και εκτός από τις ευκαιρίες που δημιούργησε κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Στεφανάκη, ενώ έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όμως ο Χατζάκης αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη οι Μοίρες ανέβασαν την απόδοση τους και έχοντας για ένα ακόμα παιχνίδι πρωταγωνιστή τον Βατσινά έκανε την ανατροπή. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός φορ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έδωσε προβάδισμα στις Μοίρες με κεφαλιά.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι οι Μοίρες πήραν τη νίκη. Γιώργος Φινοκαλιώτης και Νίκος Φανουράκης έβγαλαν τα συμπεράσματα τους σε ένα δυνατό φιλικό λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Μοίρες: Κοζονάκης, Ιερωνυμάκης, Τραορέ, Πολυμερίδης Γ., Μασέλης, Πολυμερίδης Χ., Αντωνάκης, Φραγκιαδάκης, Κουτσάκης, Σπυριδάκης, Βατσινάς.

Έπαιξε και ο: Σπυριδάκης Μ.

ΑσήμιΝτάγκινης. Δασκαλάκης, Κουτεντάκης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης Α., Χατζηπαυλίδης Ι., Ανδρεαδάκης, Τσαφαντάκης, Χαλκιαδάκης, Χατζάκης, Στεφανάκης.

Έπαιξαν και οι: Μπέρτο, Χατζηπαυλίδης Α., Μιχελάκης, Μαρκάκης Γ., Μαρκάκης Γ.