«Θα προτιμούσα την άνοδο στο γήπεδο, καλώς ήρθε έτσι όπως ήρθε»

Ο πρόεδρος της Παλιανής Δημήτρης Τυράκης, μιλώντας στο Grandsport.gr, αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας στην Α2 κατηγορία, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως θα προτιμούσαν αυτό να επιτευχθεί στο γήπεδο, όμως ήταν κάτι που το είχαν θέσει ως στόχο.

Ο επί χρόνια παράγοντας και πρόεδρος της Παλιανής, εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας, τονίζοντας πως ήθελαν από πέρυσι να προβιβαστούν στην Α2 κατηγορία, καθώς αυτός ήταν ο στόχος τους, ενώ πρόσθεσε μεταγραφικά θα υπάρξει μία ακόμα προσθήκη.

Στη δήλωση του, για τον προβιβασμό της ομάδας στην Α2 ΕΠΣΗ, ανέφερε: «Στόχος μας από πέρυσι ήταν να ανέβουμε στην Α2 ΕΠΣΗ, θα προτιμούσα αυτό να το πετυχαίναμε στο γήπεδο. Καλώς ήρθε έτσι όπως ήρθε, τώρα όμως ο στόχος μας αλλάζει, γιατί είχα πει ότι πάμε για πρωτάθλημα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να έχουμε την υγεία μας και να παίζουν τα δικά μας παιδιά σε υψηλό επίπεδο.

Μεταγραφικά, πιστεύω ότι είμαστε καλά. Είχαμε χτίσει μία ομάδα για την Α2 κατηγορία, αλλά θα κάνουμε μία ακόμη προσθήκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από το υλικό, ο στόχος μας ήταν να ανέβουμε Α2 και τον έχουμε πετύχει, πλέον πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες, να έχουν υγεία και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε και πάλι στο γήπεδο».