Ικανοποίηση στον Ηρόδοτο για Λαμπρινό

Την ικανοποίησή τους εξέφραζαν οι άνθρωποι του Ηροδότου μετά το τέλος της συνάντησης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, καθώς για ακόμα μία φορά, στάθηκε δίπλα στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του Ηροδότου Στέλιος Παπαδημητρίου και ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Σωκιανός, συναντήθηκαν νωρίτερα σήμερα με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, παρουσιάζοντάς του το πλάνο της νέας διοίκησης και την φιλοσοφία την οποία θέλουν να περάσουν σε αυτήν.

Στη προσπάθεια αυτή, ζήτησαν την αρωγή του Δημάρχου, ο οποίος εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη στήριξή του προς τη διοίκηση και το ιστορικό σωματείο της Νέας Αλικαρνασσού.

Στον Ηρόδοτο, δηλώνουν ικανοποιημένοι τόσο από την πρόθεση του Δημάρχου να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να συμβάλλει και αυτός, στο μέτρο του δυνατού, στη νέα προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Στα αγωνιστικά τώρα, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηροδότου, με τον Γιάννη Τάτση, να αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές παικτών και σχημάτων στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της… νέας εποχής, με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας, την ερχόμενη Κυριακή στις 18:00 στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.