Φέρνει και Γ. Τσολακίδη ο Αλμυρός

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό ο Αλμυρός, αφού οι πληροφορίες του Grandsport.gr αναφέρουν πως ο Γιάννης Τσολακίδης αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες.

Την απόκτηση του 25χρονου εξτρεμ Γιάννη Τσολακίδη εξετάζει η διοίκηση του Αλμυρού, έχοντας ήδη μια πρώτη επαφή με τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης αναμένεται μέχρι το Σάββατο στο νησί μας, προκειμένου να έχει προχωρημένες επαφές με τους ιθύνοντες των "πορτοκαλί".

Μέχρι τώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στον Αλμυρό, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες που θα έχει ραντεβού από κοντά με τους ανθρώπους του Αλμυρού μιας και τον περιμένουν στο Ηράκλειο.

ADVERTISING

Ο 25χρονος εξτρέμ, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Πανελευσινιακού, της Καρνιώτισσας, του Αιγινιακού και του Εδεσαϊκού, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Θύελλας Σαρακηνών. Μάλιστα ο ίδιος έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής στην U19.

Σίγουρα ο Γιάννης Τσολακίδης έχει εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ και το ταλέντο του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη, εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί το "deal".