Ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας της η Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά έκανε γνωστό πως αναστέλλεται η λειτουργίας της για το έτος 2021-2022.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας της ΑΕΚ αναφέρει: «Δυστυχώς μετά από τέσσερα χρόνια αγάπης προς τα παιδιά, καθημερινής διασκέδασης και αφοσίωσης σε αυτό που ονομάζουμε αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, με μεγάλη στεναχώρια και απογοήτευση η Ακαδημία της Α. Ε. ΚΑΤΣΑΜΠΑ ανακοινώσει την αναστολή της λειτουργίας της για το έτος 2021-2022.

Χωρίς γήπεδο και χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν φορέα στο θέμα αυτό του γηπέδου και πάρα τις πολλές ενέργειες και προσπάθειες των ανθρώπων της ακαδημίας μας, αποφασίσαμε πως ήταν πέρα από τις δυνάμεις μας η συνέχιση των προπονήσεων σε διαφορετικό χώρο κάθε φορά, σε ακατάλληλα γήπεδα χωρίς ρεύμα, χωρίς αποδυτήρια και χωρίς την στοιχειώδη ασφάλεια για τα παιδιά μας.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΏΜΗ απ’ τους γονείς των μικρών μας αθλητών και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους στο δύσκολο έργο μας αυτά τα τέσσερα χρόνια αλλά επίσης και ένα ΣΥΓΓΝΏΜΗ από τα ίδια τα παιδιά ΜΑΣ!!!

Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!!»