Συγχαίρει τους αξιολογημένους διαιτητές ο ΣΔΠΗ!

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου θέλησε να συγχαρεί τους αξιολογημένους συναδέλφους του που πήραν μέρος με επιτυχία στα τεστ των σεμιναρίων ενώ συνεχάρησαν και ευχήθηκαν στους αξιωματούχους της SL2.

Η ανακοίνωση του ΣΔΠΗ αναφέρει: «Αγαπητοί συνάδελφοι.

Με ιδιαίτερη χαρά Σας ενημερώνουμε για το πρώτο  διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου μας με την έναρξη της  νέας  αθλητική περιόδου,  που έγινε το Σάββατο 4/9/2021 στην αίθουσα του Συνδέσμου.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να συγχαρούμε  τους αξιολογημένους συναδέλφους μας που ήδη έχουν πάρει μέρος με επιτυχία στα τεστ των σεμιναρίων, αλλά και να ευχηθούμε επίσης καλή επιτυχία στους αξιωματούχους μας της SL2 στα επερχόμενα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Έγινε  συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ/Σ για τις εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας όπου και διαπιστώθηκε  η ετοιμότητα και η διάθεση του ΔΣ/ΣΔΠΗ να δώσει  το παρών σε όλα τα επίπεδα για την υλοποίηση της επερχόμενης ανεξάρτητης οργανωμένης διαιτησίας.

Στα πλαίσια αυτά, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε να γίνουν εργασίες στην αίθουσα του Συνδέσμου προκειμένου πολύ σύντομα να είναι ακόμα πιο λειτουργική σε ένα ακόμα πιο ευχάριστο περιβάλλον.

Τέλος το ΔΣ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους της Ηρακλειώτικης διαιτησίας εν ενεργεία και μη και στις οικογένειές τους,  υγεία και επιτυχίες. Τα καλύτερα έρχονται.

Από το ΔΣ/ΣΔΠΗ

Ηράκλειο 05/09/2021».