Πρώτη προπόνηση και… ζημιές στο προσκήνιο για τις Γούβες

Στο γήπεδο της Χερσονήσου, στις 19:45 έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας των Γουβών για την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μετά την πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου στο «Megusta» στις Γούβες, όπου ουσιαστικά η διοίκηση παρουσίασε το νέο τεχνικό Γιώργο Παναγιωτάκη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, άπαντες μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση έπειτα από πολλούς μήνες αποχής.

Οι Γούβες θα μπουν και πάλι στο γήπεδο, για την έναρξη της προετοιμασίας τους, «τρέχοντας» όλο αυτό το διάστημα να υλοποιήσουν εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο γήπεδο Χερσονήσου, όπου μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου έτους, το γήπεδο αφέθηκε στην τύχη του ενώ για να αποκατασταθούν οι ζημιές, χρειάζεται και η συνδρομή των τοπικών φορέων.

Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Γιώργος Παναγιωτάκης έχει προγραμματίσει ήδη τρία φιλικά παιχνίδι, τα οποία είναι με αντιπάλους τον ΑΟ Καμινίων, τον Ερμή Ζωνιανών και τους Νέους Ηροδότου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟΚ, στις 19/9 τους Νέους Ηροδότου και στις 26 Σεπτεμβρίου τον Ερμή Ζωνιανών.

Στην πρώτη προπόνηση αναμένονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν και πέρυσι στην ομάδα των Γουβών, ενώ σ’ αυτούς θα προστεθούν ο νεοαποκτηθέντας Αβντιάν Νίκα και ίσως κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές ακόμη.