Γ. Αρώνης: «Άκουγα τα καλύτερα για τον Πόρο και αποφάσισα να έρθω Κρήτη»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πόρου παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Γιώργος Αρώνης.

Ο έμπειρος μέσος που αναμένεται να δώσει λύσεις στον Γιώργο Σκέντζο, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην διοίκηση των “μπλε”, κάτι που τον έκανε να επιλέξει το νησί μας και τον Πόρο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του, ενώ στο τέλος έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Πόρου.

Για την μεταγραφή του στον Πόρο: “Βλέποντας ότι υπάρχει το ενδιαφέρον του Πόρου, άρχισα να ρωτώ ανθρώπους του ποδοσφαίρου που γνωρίζουν και από όλους άκουγα καλά λόγια και επαινετικά για την διοίκηση, το προπονητικό τιμ, για το πολύ καλό ρόστερ της ομάδας και με ιντριγκάρε να έρθω στο νησί της Κρήτης και να αγωνιστώ στην ομάδα του ΑΟ Πόρου”.

Για τους στόχους του αλλά και της ομάδας: “οι προσωπικοί στόχοι πάντα συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας και δεν είναι άλλοι από το να πάει η ομάδα καλά,. Κάθε Κυριακή να είμαστε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη! Να κοιτάξουμε πρώτα το «εμείς» για το καλό του συλλόγου και θα έρθει και η ατομική επιβράβευση”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Εύχομαι φέτος στα γήπεδα να βλέπουμε κερκίδες με κόσμο, γιατί πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρόνια, να δώσουμε χαρά στο κόσμο που θα έρθει να μας δει από κοντά και να πανηγυρίσει μαζί μας”.