Όλα… μηδέν για Ανθεστίωνα και Ρωμανό

Χωρίς νικητή αλλά και σκορ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ανθεστίωνα και τον Ρωμανό.

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες που στοχεύουν ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, Ανθεστίωνας και Ρωμανός μοιράστηκαν εντυπώσεις στην φιλική ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Βασίλης Πλεσίτης και Άλκης Πλουσής, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα πράγματα σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, κρατώντας τα θετικά αλλά και τα αρνητικά των ομάδων τους προκειμένου να τα βελτιώσουν για την συνέχεια μιας και μπήκαμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μπορεί στο φιλικό να μην σημειώθηκε γκολ, ωστόσο οι ευκαιρίες δεν έλλειπαν από τις δύο ομάδες, με τον Ρωμανό να “σπαταλάει” φάσεις με τους Μεμοτσέλα, Ταβλαδωράκη, Μυλωνά και Μαυρομάτη, ωστόσο η άμυνα του Ανθεστίωνα λειτουργούσε σωστά.

Το ίδιο βέβαια συνέβαινε και όταν ο Ανθεστίωνας  βρισκόταν στην επίθεση με τους Χριστοφοράκη, Βαρδή και Καγκουρή να χάνουν ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα στον Ανθεστίωνα απουσίαζαν βασικές… μονάδες ποδοσφαιριστών.

Ανθεστίων: Χρονάκης, Γκίκας, Μακρογιαννάη, Καπαρουνάκης, Βαρδής, Χότζα, Στρατάκης, Μπερνίκου, Κεφάκης, Δρακούλης, Χριστοφοράκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπεχινάκης, Νοδαράκης, Φουρναράκης, Δαγκωνάκης.

Ρωμανός: Ρουμπάκης, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Μπαλάφας, Μπακάλης, Μαυρομάτης, Γιακουμάκης, Μόντι, Μυλωνάς, Σεραφειμίδης, Μεμοτσέλα.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαλινδρέτος, Καρατσής, Διγένης, Μπαλτζάκης, Μπούντο, Κουκάκης, Βελιβασάκης.