Στο… φουλ οι μηχανές στον Ηρόδοτο, πρώτο φιλικό με ΟΦ Ιεράπετρας

Συνεχίζει τη προετοιμασία του ο Ηρόδοτος με καθημερινές προπονήσεις ενώ παράλληλα, μετράει αντίστροφα και για το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, συνεχίζει τη προετοιμασία της, διανύοντας την πρώτη της εβδομάδας προπονήσεων, ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση αλλά και απογευματινή. Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά αύριο, με πρωινή προπόνηση.

Παράλληλα, στον Ηρόδοτο, μετρούν αντίστροφα και για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας σεζόν, με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας, μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας, αλλά με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, καθώς περαν της μεγαλύτερης διάρκειας προετοιμασία έχει δώσει και αρκετά φιλικά παιχνίδια.

Στο φιλικό αυτό, ο Γιάννης Τάτσης, θα θελήσει να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του, τόσο για να τους δει αγωνιζόμενους, όσο και για να αποκτούν σιγά-σιγά ρυθμό.

Στις προπονήσεις του Ηροδότου μετέχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκτηθεί, καθώς περνούν από το μικροσκόπιο του έμπειρου τεχνικού.

Οι ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται είναι οι Σήφης Γιαννικάκης, Ζαχαρίας Χριστογιάννης, Τάσος Χειμωνέτος, Μηνάς Αυγουστάκης, Ιπποκράτης Κομνηνός και οι Στογιάνοβιτς-Μπόρισιτς απο την Σερβία.