Σ. Βιολάκης: «Ευχαριστώ τον προσωπικό μου φίλο Δ. Τυράκη και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους»

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μίλησε το μεταγραφικό απόκτημα της Παλιανής Σπύρος Βιολάκης!

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο Grandsport.gr ευχαρίστησε τον πρόεδρο του σωματείου και προσωπικό του φίλο Δημήτρη Τυράκη αλλά και τον προπονητή Φραγκίσκο Ποτηράκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν!

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη νέα χρονιά όπου ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι το πρωτάθλημα…

Για την μετακίνησή του στην Παλιανή δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστώ τον πρόεδρο και προσωπικό μου φίλο Δημήτρη Τυράκη και τον κόουτς της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία ενώ επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ηρακλή Νιπιδιτού Νίκο Μελισουργάκη για την βοήθεια του».

Για τους στόχους της ομάδας και τον νέο του προπονητή ο Σπύρος Βιολάκης ανέφερε: «Πιστεύω ότι σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουμε φέτος στην κατηγορία μας και ο στόχος μας σαν ομάδα είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και υπό της οδηγίες του έμπειρου Φραγκίσκου Ποτηράκη θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας! Όλοι μας ξέρουμε την ποιότητα του σαν ποδοσφαιριστή μας βοηθάει πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο είναι κέρδος για εμάς και για τους μικρούς που έχουμε στην ομάδα να έχουμε έναν προπονητή σαν τον Φραγκίσκο Ποτηράκη».