Δ.Σ. στις Ασίτες με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα!

Οι Ασίτες πραγματοποίησαν Δ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης μετά τη φιλική νίκη επί του Γιούχτα 2010 και μεταξύ άλλων συζήτησαν το ενδεχόμενο της ανόδου της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΗ.

Τα “Λιοντάρια” βλέπουν… ζεστά το ενδεχόμενο να πάρουν το ένα από τα τρία εισιτήρια για την άνοδο στα μεγάλα… σαλόνια των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ και το βράδυ της Δευτέρας στην συνεδρίαση που είχε το διοικητικό συμβούλιο, εκτός από τα εσωτερικά θέματα που απασχολούν το σωματείο συζητήθηκε και αυτό.

Οι Ασίτες που έχουν ένα δυνατό ρόστερ για την Α2 ΕΠΣΗ, βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να δεχτούν την πρόταση της ΕΠΣΗ για την άνοδο στην Α1, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο, αφού οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι “πράσινοι” πιστεύουν στο ρόστερ τους και στα νέα παιδιά της περιοχής και σε συνδυασμό με ορισμένες προσθήκες θα μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να επιστρέψουν στην Α1 ΕΠΣΗ.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται κρίσιμα για τις Ασίτες, αφού το Δ.Σ. θα πάρει την οριστική απόφαση για το βήμα… παραπάνω ή όχι.