Οι εργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Κρουσώνα ξεκίνησαν σήμερα με τις μπουλντόζες να πιάνουν δουλειά.
Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να γίνουν κάποια έργα βελτίωσης της εικόνας του γηπέδου ώστε να είναι έτοιμο να τεθεί στη διάθεση της ομάδας με την έναρξη των υποχρεώσεων της νέας περιόδου.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει: “Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο αθλητικό κέντρο Κρουσώνα από την ανάδοχο Εταιρεία. Άλλο ένα σημαντικό έργο για την νεολαία όχι μόνο του Κρουσώνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής που κατάφερε να υλοιποιήση το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέλαβαν στην μελέτη και στην χρηματοδότηση του πρώτου ερχόμενου τάπητα 6ης γενιάς. Στην Ελληνική επικράτεια καθώς και των εργασιών που θα γίνουν αναβαθμίζοντας πλήρως τις εγκαταστάσεις μας. Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κρουσώνα”.