Τίμησε Σ. Συνάνη ο ΠΟΑ!

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς των 22 χρόνων στην ακαδημία του Π.Ο.Α προς το πρόσωπο του Σωτήρη Σινάνη, προχώρησε η ομάδα του ΠΟΑ νωρίτερα το πρωί της Κυριακής.
Το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Lideo soccer, τα τμήματα της ακαδημίας του ΠΟΑ αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα του Λίντο.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο νυν υπεύθυνος της ακαδημίας του Π.Ο.Α Νίκος Μακράκης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα και μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας στον προκάτοχό του και νυν υπεύθυνο ακαδημίας του Λίντο Σωτήρη Συνάνη, με την συγκίνηση να είναι έκδηλη όσο όμως και το χαμόγελο στα πρόσωπά τους.
Μαζί με τον Νίκο Μακράκη ήταν οι προπονητές της ακαδημίας των “πρασίνων” και όλοι μαζί ευχήθηκαν στον κόουτς να είναι γερός και να έχει μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.
Μια κίνηση αναγνώρισης προς τον Σωτήρη Συνάνη, που έχει φορέσει την φανέλα με το αμπελόφυλλο, υπηρέτησε 22 χρόνια τα τμήματα υποδομής του Π.Ο.Α, καθώς είναι και ο οραματιστής του Κεραυνού.
Μετά την παράδοση της φανέλας και της πλακέτας ο Σωτήρης Συνάνης ανέφερε: “Σας ευχαριστώ πολύ όλους, είναι μεγάλη χαρά για μένα. Αν δεν είχα εσάς στήριγμα δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Ξέρετε την αγάπη μου και προς εσάς και προς τον σύλλογο. Πάντα ανέφερα το τι κάναμε ΕΜΕΙΣ, πάντα με αγάπη σε αυτό που κάνουμε και να το περάσουμε στα παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι”.