Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Πατελάκη στον Εργοτέλη ο Άρης Σούδας!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Σούδας έκανε γνωστή την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Πατελάκη στον Εργοτέλη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος δοκιμάζονταν από τους «κιτρινόμαυρους» και είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαδήμα, πλέον θα γίνει «κάτοικος» Ηρακλείου, καθώς ο Άρης Σούδας ανακοίνωσε την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή!

Η ανακοίνωση της ομάδας της Σούδας αναφέρει: «Ο Άρης Σούδας συνεχίζοντας την παράδοση στην ανάδειξε ποδοσφαιρικών ταλέντων είναι ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Πατελάκη στην ΠΑΕ Εργοτέλης.

ADVERTISING

Ο Βαγγέλης Πατελάκης γεννήθηε την 23/08/2003 και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Ακαδημία Ποδοσφαίου Σούδας, ήταν μέλος της Μεικτής Χανίων και το 2019 ανακηρύχθηκε πρωταθλήτης Ελλάδας με την Κ16 ενώ αμέσως μετά μεταπήδησε στον Άρη Σούδας όπου αγωνίστηκε με επιτυχία μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21 στη Γ Εθνική Κατηγορία.

Τον ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά και το ζήλο που επέδειξε αγωνιζόμενος για την ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και εκπλήρωση όλων των προσωπικών του στόχων. Βαγγέλη καλή συνέχεια, ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε και οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα.

Εκ του Δ.Σ.».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.