Αλλαγή δεδομένων με ΠΑΟΚ: Συνεχίζει… ενωμένος και με Κ. Μπουμάκη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟ Κρουσώνα, που παρ' ότι ο Κώστας Μπουμάκης ήταν έτοιμος να υποβάλλει τη παραίτησή του μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, στην έκτακτη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα παρουσία και παικτών, παρευρέθηκαν Κρουσανιώτες επιχειρηματίες οι οποίοι δεσμεύτηκαν πως θα στηρίξουν τη προσπάθεια των ασπρόμαυρων και αποφασίστηκε, η υπάρχουσα διοίκηση να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στο "τιμόνι" της ομάδας.

Όλα ξεκίνησαν λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας με την Λένα Ζευγαρά, καθώς το αποτέλεσμά της, απογοήτευσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που φρόντισαν να διοργανώσουν μία μεγάλη βραδιά, μέσω της οποίας θα μπορούσε να βοηθηθεί και η ομάδα, λαμβάνοντας την στήριξη της ευρύτερης περιοχής.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς ελάχιστοι ήταν αυτοί απο την ευρύτερη περιοχή που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του σωματείου, με τους ανθρώπους της ομάδας να νιώθουν πως άπαντες τους γύρισαν την πλάτη. Αμέσως μόλις οι απόψεις των διοικούντων εξωτερικεύτηκαν και έγιναν γνωστές, στην κοινωνία του Κρουσώνα, έγινε... αγώνας δρόμου, έτσι ώστε να μπορέσει ο Κώστας Μπουμάκης αλλά και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, να μεταπειστούν.

ADVERTISING

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση στο γήπεδο της ομάδας, για σήμερα στις 19:00, εκεί όμως δεν βρέθηκαν μόνο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, βρέθηκαν και άνθρωποι που μέχρι... χθες δεν βρίσκονταν δίπλα στην ομάδα.

Το γεγονός αυτό, έκανε τόσο τον Κώστα Μπουμάκη, όσο και τους συνεργάτες του να αλλάξουν απόφαση, καθώς ο ίδιος είχε ήδη εξωτερικεύσει την απόφασή του να αποχωρήσει απο την προεδρία, ανοίγοντας τον δρόμο για άλλους επιχειρηματίες, όμως όλοι όσοι βρέθηκαν στον Κρουσώνα, επέμενα και κατάφεραν να πείσουν τον πρόεδρο της ομάδας, να παραμείνει στο σωματείο, πείθοντάς τον πως θα λάβει μεγαλύτερη στήριξη απ' ότι έχει δεχτεί τα προηγούμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, μέσω του οποίου θα αποφασιστούν οι επόμενες απαιτούμενες ενέργειες ενώ σ' αυτό συμμετέχουν νέα πρόσωπα, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα ενταχθούν σε αυτό.

ADVERTISING

Πάντως, αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει τη προσπάθειά της και απο αύριο κιόλας, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο!