Αιχμές από Λαδουκάκη: «Ο ΟΦΑΜ υπάρχει και θα υπάρχει»!

Με τοποθέτησή του ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΑΜ Γιάννης Λαδουκάκης, που εκτελεί και χρέη διοικητικού παράγοντα στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας, άφησε αιχμές για… κάποιους που δεν θέλησε να κατονομάσει, πως παρά την επιθυμία τους, η ομάδα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και… ηγέτης της ομάδας του ΟΦΑΜ, τόνισε μεταξύ άλλων πως είχε προβλέψει τα προβλήματα προσέλευσης στις προπονήσεις, λόγω της μετεγκατάστασης της ομάδας στο γήπεδο του Μαραθώνα, ενώ προανήγγειλε από μία έως τρεις προσθήκες.

Ο ίδιος στην τοποθέτηση του, τόνισε: «τα περίμενα όλα αυτά, κάνω υπομονή, αλλά σε λίγο καιρό κάποιοι θα ψάχνουν να κρυφτούν.

Το γηπεδικό πρόβλημα, είχαμε προβλέψει πως θα μας δημιουργήσει άλλα προβλήματα, όπως θέματα προσέλευσης στις προπονήσεις κτλπ.

Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως σε όλους, ότι η ομάδα αυτή, όσο και να θέλουν κάτι άλλοι κάποιοι, θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτό αποδεικνύεται, από το γεγονός πως παίκτες όπως ο Ανδρέας Στρατήγης, έρχονται στην ομάδα και θα έρθουν και 1-3 ακόμα, για να βοηθήσουν εμένα και την ομάδα, ενώ σε αυτούς προστίθενται και οι Σκουλούδης-Αεράκης οι οποίοι είναι γέννημα-θρέμμα Τσαλικακίου και στηρίζουν την ομάδα αφιλοκερδώς, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που μέχρι στιγμής δείχνουν αδιαφορία».