Πλήθος κόσμου στις Αρχάνες!

Ο Γιούχτας αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τον Αλμυρό στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των δύο την φετινή χρονιά και αρκετός κόσμος του ποδοσφαιρικού Ηρακλείου έχει δώσει το παρών στις Αρχάνες!

Στο πρώτο Ηρακλειώτικο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στο Γιούχτα και τον Αλμυρό, πλήθος κόσμου έχει βρεθεί στις εξέδρες για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων!

Μεταξύ άλλων στις Αρχάνες βρίσκεται ο προπονητής του ΑΟΑΝ, Νίκος Σουργιάς ο οποίος είδε την ομάδα του να προκρίνεται στην επόμενη φάση χθες Σάββατο, ενώ από πλευράς Πόρου στις κερκίδες βρίσκονται οι Γιάννης Ασσαργιωτάκης, Ανδρέας Σκέζνος και Αντώνης Μαρκάκης!

Επίσης στις κερκίδες του γηπέδου των Αρχανών βρίσκονται οι Μπελιδάκης-Σταματάκης από πλευράς Εθνικού, ενώ ο Γιάννης Χατζησεβαστός ο οποίος βρέθηκε και στο Ατσαλένιο εχθές για την αναμέτρηση του Πόρου, παρακολουθεί σήμερα το Γιούχτα με τον Αλμυρό, παρέα με τον Νίκο Διλβόη.

Από πλευράς Ηροδότου, βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της ομάδας κ. Γεωργιάδης, οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» Καργιωτάκης και Κοιλιάρας, όπως και ο πρώην προπονητής του σωματείου Μανώλης Σκύβαλος, μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο Ορφανουδάκη.

Παράλληλα στις εξέδρες βρίσκεται ο προπονητής του ΟΦΑ Δημήτρης Κόκκινος, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Ανδριανάκης και ο πρώην προπονητής του Πόρου και του ΠΟΑ Βασίλης Κρασανάκης!

Μεταξύ άλλων στις Αρχάνες αυτή την ώρα είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Σακλαμάκης και Ανωγειανάκης, ενώ από πλευράς της Περιφέρειας στις εξέδρες βρίσκονται οι Σταύρος Αρναουτάκης και Νίκος Συριγωνάκης ο οποίος βρέθηκε και εχθές στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εξέδρες στις Αρχάνες: