Φιλική νίκη για την Κ17 του ΟΦΗ με 5-1

Έχοντας καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο ο Γιούχτας 2010 γνώρισε την ήττα από την πιο έτοιμη ομάδα της Κ17 του ΟΦΗ με 5-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κ17 του ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο ο Γιούχτας ισοφάρισε με τον Λουλάκη μετά από εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ πάτησε… γκάζι και εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών του Γιούχτα και με τα γκολ των Φανουράκη, Κλάδου, Μπλιντο και Γκιαουράκη ανέβασαν το δίχτυ του σκορ στο 5-1.

Στον Γιούχτα 2010 έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο άπαντες θεωρούν ότι η ενίσχυση είναι επιτακτική για την συνέχεια.

Τέλος ο προπονητής της ομάδας κ. Ανωγειανάκης ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για την παρουσία του στο γήπεδο και το φιλικό που έδωσαν.

Γιούχτας 2010Σίμος, Φραγκουλάκης, Ζωγραφάκης, Χατζηιωάννου, Μπόγρης Ν., Κωσταντάκης, Κόκκινος Γ., Καραδάκης, Μπεσιάν, Παχάκης, Λουλάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ριζογιάννης Α., Μπόγρης Μ., Γιαλίτης.

Κ17 ΟΦΗ: Κότσι, Σαλούστρος, Σαντοριναίος, Κώτης, Ρολάκης, Αδαμάκης, Τακάκης, Τζεβαμπίνας, Γκιαουράκης, Μακράκης, Σημαντηράκης

Έπαιξαν και οι: Μαθιουδάκης, Βιδιαβάκης, Πατηράκης, Καλαϊτζάκης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Μάρα, Καρανδινός, Φανουράκης, Κλάδος, Μπλίντο, Μπλουσάι, Τσερεβελάκης, Λίμε.