Φιλική νίκη για την Κ17 του ΟΦΗ με 5-1

Έχοντας καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο ο Γιούχτας 2010 γνώρισε την ήττα από την πιο έτοιμη ομάδα της Κ17 του ΟΦΗ με 5-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κ17 του ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο ο Γιούχτας ισοφάρισε με τον Λουλάκη μετά από εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ πάτησε… γκάζι και εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών του Γιούχτα και με τα γκολ των Φανουράκη, Κλάδου, Μπλιντο και Γκιαουράκη ανέβασαν το δίχτυ του σκορ στο 5-1.

Στον Γιούχτα 2010 έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο άπαντες θεωρούν ότι η ενίσχυση είναι επιτακτική για την συνέχεια.

Τέλος ο προπονητής της ομάδας κ. Ανωγειανάκης ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για την παρουσία του στο γήπεδο και το φιλικό που έδωσαν.

Γιούχτας 2010: Σίμος, Φραγκουλάκης, Ζωγραφάκης, Χατζηιωάννου, Μπόγρης Ν., Κωσταντάκης, Κόκκινος Γ., Καραδάκης, Μπεσιάν, Παχάκης, Λουλάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ριζογιάννης Α., Μπόγρης Μ., Γιαλίτης.

Κ17 ΟΦΗ: Κότσι, Σαλούστρος, Σαντοριναίος, Κώτης, Ρολάκης, Αδαμάκης, Τακάκης, Τζεβαμπίνας, Γκιαουράκης, Μακράκης, Σημαντηράκης

Έπαιξαν και οι: Μαθιουδάκης, Βιδιαβάκης, Πατηράκης, Καλαϊτζάκης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Μάρα, Καρανδινός, Φανουράκης, Κλάδος, Μπλίντο, Μπλουσάι, Τσερεβελάκης, Λίμε.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...