Χωρίς Κουγιουμτζή και Ζερβό στις Αρχάνες!

Το πρωί του Σαββάτου 28 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αλμυρού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-22 όπου θα αντιμετωπίσει τον Γιούχτα στις Αρχάνες για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη, προπονήθηκε κανονικά το πρωί του Σαββάτου (28/8) με τον έμπειρο τεχνικό να βλέπει και πάλι να μένουν εκτός οι Κουγιουμτζής-Ζερβός οι οποίοι έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κουράκη.

Στη διάθεσή του προπονητή τους πάντως, είναι όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Αλμυρού, καθώς έχουν εκδοθεί τα δελτία των Κοζάκη, Γαρεφαλάκη, Μπρέγκνα, Κασαπάκη, Τουγλή και Κανδηλάκη, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...