Πόρος: Στη διάθεση του Σκένζου οι Παγώνης, Περογαμβράκης και Μεχμετάϊ!

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευή η προετοιμασία του Πόρου για το ιστορικό παιχνίδι με την Σαλαμίνα για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο προπονητής του Πόρου καταστρώνει τα πλάνα τους με τους Τάσο Παγώνη, Αλέξη Περογαμβράκη και Λούσιο Μεχμετάϊ στη διάθεσή του καθώς τα δελτία και των τριών εκδόθηκαν  και είναι ετοιμοπόλεμοι.

Το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει: «Πανέτοιμοι για την ιστορική πρόκληση και το σπουδαιότερο αγώνα που έχουν μπροστά τους μέχρι τον επόμενο είναι οι "μπλε". Πόρε μπορείς, μπορείς να προκριθεί το σύνθημα στα χείλη όλων! Από διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι! Το ραντεβού όλων είναι στις 17:00 το Σάββατο (27/08) στο Ατσαλένιο. Πρώτο παιχνίδι για τους "μπλε" στο Κύπελλο Ελλάδας, πρώτο με ομάδα εκτός Κρήτης, ιστορική που μετράει 90 χρόνια ζωής μέχρι τώρα, πρώτο επίσημο ματς στο Ηράκλειο για τη νέα περίοδο και πρώτο με κόσμο σχεδόν μετά από ένα χρόνο παρά δύο μήνες! Έστω και αν η είσοδος βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου επιτρέπεται μόνο  για εμβολιασμένους η νοσήσαντες!

ADVERTISING

ΜΕ ΠΑΓΩΝΗ, "ΠΕΡΟ", ΛΟΥΣΙΟ!

Oι παίκτες του Ανδρέα Σκεντζου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (27/08) εκεί όπου θα υποδεχθούν τον Αίαντα Σαλαμίνας κάτω από ζέστη και υγρασία! Ο προπονητής του Πόρου καταστρώνει τα πλάνα τους με τους Τάσο Παγώνη, Αλέξη Περογαμβράκη και Λούσιο Μεχμετάϊ στη διάθεσή του. Τα δελτία και των τριών εκδόθηκαν  και είναι ετοιμοπόλεμοι. Οι "μπλε" είδαν βίντεο την Παρασκευή το βράδυ (27/08), θα δουν και το Σάββατο το μεσημέρι (28/08) και εν συνεχεία θα μεταβούν στο γήπεδο του ΠΟΑ».