Σ. Ανωγειανάκης: «Σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας»

Για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Αήττητο Σπάτων μίλησε στο Grandsport.gr ο προπονητής της Νεάπολης, Στέλιος Ανωγειανάκης!

Ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε πως είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για το σωματείο με τη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο όπως ανέφερε η κατάσταση της Νεάπολης δεν είναι η καλύτερη δυνατή καθώς το παιχνίδι έρχεται σε μία περίοδο που είναι ανέτοιμη, μιας και άργησε να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Ανωγειανάκης ανέφερε: «Ένα σημαντικό και πολύ ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας, συμμετέχοντας στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Αήττητο Σπάτων.

Ένα παιχνίδι που δεν μας βρίσκεται έτοιμους, δεν μας βρίσκει έτσι όπως έπρεπε να είμασταν, αφού η ομάδα καθυστέρησε να ξεκινήσει για διάφορους λόγους(έχουμε κάνει 10 προπονήσεις).

Από την πλευρά μας αυτοί που είμαστε θα κάνουμε την προσπάθειά μας, χωρίς άγχος και πίεση για να πάρουμε ότι θετικό μας δώσει το παιχνίδι.

Το ζητούμενο για μένα είναι να τελειώσουμε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και κάποια αποβολή έτσι τελειώνοντας το παιχνίδι να μας βρει ικανοποιημένους με το αποτέλεσμα και ευχαριστημένους με την προσπάθεια και την απόδοσή μας.

Τέλος να ευχηθώ σε όλους υγεία χωρίς τραυματισμούς και χωρίς κορωνοϊό».