Μ. Ζερβίδης: «Πετύχαμε γρήγορα γκολ και ελέγξαμε το παιχνίδι»

Δηλώσεις για τη νίκη του Λίντο στην έδρα των Γουβών με 4-1 παραχώρησε ο Μάριος Ζερβίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός, στάθηκε στα δύο γρήγορα τέρματα που πέτυχε η ομάδα του στο πρώτο δεκάλεπτο τα οποία ήταν το “κλειδί” για τη νίκη αλλά και για τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις Γούβες μοιράζοντας συγχαρητήρια για την προσπάθεια λέγοντας πως είναι μια ομάδα που τώρα “χτίζεται”.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς με 2-0 με αποτέλεσμα να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ήμασταν λίγο νευρικοί από το 30 έως το τέλος του ημιχρόνου παρόλα αυτά δεν απειληθήκαμε και πήγαμε με ένα καθαρό σκορ στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και καταφέραμε να κάνουμε το 0-3. Στη συνέχεια ελέγξαμε και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι καλά με σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Όταν δεχτήκαμε το γκολ για ένα πεντάλεπτο αποσυντονιστήκαμε, αφού είχαμε κάνει και αλλαγές στην ομάδα, αλλά μετά ξαναπήραμε τον απόλυτο έλεγχο και καταφέραμε να πετύχουμε και τέταρτο γκολ. Σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε δουλεύουμε και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Γουβών για την προσπάθεια. Δείχνει ότι τώρα χτίζεται και χρειάζεται ακόμα χρόνος και υπομονή”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...