Πήρε αυτό που… ήθελε η ΑΕΚ στις Αγιές Παρασκιές

Αυτό που ήθελε κατάφερε να πάρει η ΑΕΚατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» στις Αγιές Παρασκιές, επικρατώντας 0-4 της Βόνης με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, απείλησε ελάχιστες όμως φορές, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πετύχει το γκολ που της έδωσε το προβάδισμα στο 35’ με τον Ντελία. Από την άλλη, η Βόνη είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, όμως σε αντεπιθέσεις προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η Βόνη προσπαθούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως η ΑΕΚ πραγματοποιώντας εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της και το 0-1 να το κάνει 0-4!

Αρχικά στο 84′ ο Κοκκινάκης έκανε το 0-2 ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τζούλι το 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Χρήστος Νικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βόνη είχε δοκάρι με τον Ντόντα.

Βόνη: Καλυκάκης, Ντόντα, Σταυρακάκης, Γκικόκας, Μυρωδιάς Γ.(87′ Μιχαηλίδης), Κόκκινος(87′ Βλάχος), Λαγουδάκης Κ.(73’ Σκαρβελάκης), Κουκάκης Ν.(46’ Καλαϊτζάκης), Καλογερίδης(46’ Βαρούχας), Ζερβάκης, Μυρωδιάς Τ.

ΑΕΚ: Σπανός, Κάββαλος, Τσίχλας, Καραφωτιάς Τολ., Ντελία, Τάγγινης(50’ Λιακάκης), Βαρδονικολάκης(49’ Τσαφαντάκης Δ.), Νικολάου Π.(75′ Γιαννουλάκης), Δάσκος(65′ Καραφωτιάς Τακ.), Κοκκινάκης, Νικολάου Χ.