«Αναχώρησε» για Άγιο Νικόλαο για το δεύτερο δυνατό τεστ ο Πόρος!

Για τον Άγιο Νικόλαο αναχώρησε η αποστολή του Πόρου, για το δεύτερο φετινό δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ!

Συγκεκριμένα στις 18:00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟΑΝ στο δεύτερο φετινό δυνατό τεστ, όπου οι προπονητές των δύο ομάδων, Νίκος Σουργιάς και Ανδρέας Σκένζος θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει: «Από τον ΑΟΑΝ φιλοξενούνται στις 18:00 οι “μπλε” σε μία πολύ σημαντική φιλική αναμέτρηση από την οποία Νίκος Σουργιάς και Ανδρέας Σκέντζος θα βγάλουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, μία εβδομάδα πριν τα εντός έδρας παιχνίδια Κυπέλλου με Αστέρα Βάρης και Αίαντα Σαλαμίνας αντίστοιχα. Ταξιδεύει Άγιο Νικόλαο για ένα πολύ δυνατό τεστ ο Πόρος! Οι “μπλε” στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας μετά από αυτό με τον Ρωμανό στην Ελιά θα μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας που πέρυσι διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και το έχασε στις λεπτομέρειες και στις καθυστερήσεις!

ADVERTISING

Ο Ανδρέας Σκέντζος αναμένεται και πάλι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, πλην του τραυματία Αρκάδιου Πλαϊτάκη που ήδη ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και μετράει μέρες για την επιστροφή του. Από την άλλη κανονικά αναμένεται ν’ αγωνιστούν οι Λούκα Μπέλιτς, Θανάσης Μπίσσα με τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν να μην εμπνέουν ανησυχία».