Ξεκαθαρίζει για Νάτο, «χαλάει» του Γκογκόση

Με τη φανέλα της Νεάπολης θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν ο Τάσος Νάτος με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΠΟΑ, με την «υπόθεσή» του να ξεκαθαρίζει εντός της ημέρας, ενώ από την άλλη, δύσκολα θα προχωρήσει η εκ νέου συνεργασία με τον Νίκο Γκογκόση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Νάτος, έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας της Νεάπολης και αναμένεται εντός της ημέρας, να ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσει να φορά τα… χρώματα της ομάδας του Στέλιου Ανωγειανάκη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΟΑ.

Στη Νεάπολη, υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουν στη διάθεσή τους τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ αισιοδοξία επικρατεί και για τις περιπτώσεις του Μιχάλη και του Μανώλη Ξυλούρη, επίσης δανεικοί από τον ΠΟΑ, με τους οποίους υπάρχει συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις τους.

Από την άλλη, δύσκολος είναι ο εκ νέου δανεισμός του Νίκου Γκογκόση, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, -όπως όλα δείχνουν- θα καταλήξει στον ΠΑΝΟΜ, έχοντας και πάλι για προπονητή τον Γιάννη Κουλούρα.