Συζητήσεις με Κηφισιά για δανεισμό του Φερέιρα

Την περίπτωση του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα εξετάζει η Κηφισιά, η οποία έχει ζητήσει τον δανεισμό του από την ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ ήδη στην νεοφώτιστη ομάδα έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού και ο Μανώλης Σμπώκος.

Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Νίκου Νιόπλια και οι “ασπρόμαυροι” αναζητούν πιθανές ομάδες οι οποίες θα του δώσουν τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται για να επανέλθει και να βρει και πάλι τον εαυτό του.

Μία απο τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και βρίσκονται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ, είναι η νεοφώτιστη Κηφισιά, η οποία συζητάει με τον ΟΦΗ το ενδεχόμενο παραχώρησής του με την μορφή δανεισμού.

Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα βρίσκεται στον ΟΦΗ απο το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19 όταν πρωτοεμφανίστηκε με την φανέλα των ασπρόμαυρων, καταγράφοντας 13 συμμετοχές και σημειώνοντας ένα γκολ, ενώ μειωμένες ήταν οι συμμετοχές του τα επόμενα χρόνια, έχοντας 10 την σεζόν 2019-20 και ένα γκολ, ενώ τν αμέσως επόμενη, κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές.

Οι τραυματισμοί που υπέστη, τόσο η ρήξη χιαστών, όσο και άλλοι, επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή του και μέχρι στιγμής, δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την επιλογή τους να τον αγοράσουν απο την Curico Unido, ενώ έχει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2023.