Κλείνει στη NOVA ο Αστέρας, ανοίγει ο δρόμος για σέντρα στις 28-29/8

Ο Αστέρας είναι κοντά σε συμφωνία με τη “NOVA” και η εξέλιξη αυτή ανοίγει το δρόμο για συμφωνία των πέντε αστέγων με την “COSMOTE TV” και εν συνεχεία έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος και σέντρα το Σαββατοκύριακο (28/29-8).

Κοντά σε λύση για τα τηλεοπτικά που θα φέρει και σέντρα στη Super League Interwetten βρίσκεται η Λίγκα μετά την είδηση πως ο Αστέρας είναι ένα βήμα από τη συμφωνία του για τηλεοπτικό συμόλαιο με τη “NOVA” έναντι ποσού λίγο πάνω από 1,6 εκατ. ευρώ.

Οι Αρκάδες είχαν εδώ και καιρό τη σχετική πρόταση στα χέρια τους αλλά δεν ήθελαν να αφήσουν το μπλοκ των αστέγων (Λαμία, Ιωνικός, Παναιτωλικό, Βόλο και Απόλλων Σμύρνης) καθώς είχαν συμφωνήσει πως θα πάνε μέχρι το τέλους όλοι μαζί για να βρουν το καλύτερο δυνατό.

Οι άνθρωποι του Αστέρα όμως μετά από συζητήσεις που είχαν με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων πήραν το “ΟΚ” να προχωρήσουν στη συμφωνία με τη “NOVA” ώστε να μείνει και ένα ποσό παραπάνω διαθέσιμο στην “COSMOTE TV” για να το μοιράσει στις υπόλοιπες ομάδες και έτσι να μπορέσουν να υπογράψουν και αυτές με τηλεοπτικό πάροχο έναντι ενός ποσού κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Πρώτα όμως θα συμφωνήσουν οι πέντε με την “COSMOTE TV” και εν συνεχεία θα πέσουν και οι υπογραφές του Αστέρα με τη “NOVA” με την οποία υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία.

Μένει τώρα να δούμε πότε θα τρέξουν οι εξελίξεις, πότε θα πέσουν οι υπογραφές αλλά η συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει το δρόμο ώστε να ψηφισθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και να έχουμε σέντρα το Σαββατοκύριακο (28-29 Αυγούστου). Άλλωστε τη Δευτέρα (23/8) η Λίγκα θα έχει Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο και υπάρχει περίπτωση τότε να παρθεί και η απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος.

Πηγή sport24.gr