Κρίσιμη ημέρα για την Χερσόνησο

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την Χερσόνησο, με τους ανθρώπους της ομάδας, να έχουν προγραμματίσει για απόψε, μία διευρυμένη συνάντηση προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η Χερσόνησος, πριν από μερικές εβδομάδες, βρισκόταν σε συζητήσεις με ανθρώπους οι οποίοι θα εντασσόντουσαν στο συμβούλιο και θα βοηθούσαν τη νέα χρονιά, όμως οι επαφές-συζητήσεις αυτές ήταν άκαρπες, με συνέπεια κανένας να μην μπορεί να προβλέψει το… μέλλον.

Ενδιαφέρον υπάρχει, από 10-12 ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται με την ομάδα, όμως από τη μία, η τουριστική σεζόν και από την άλλη τα προβλήματα της πανδημίας, έχουν φέρει «πίσω» κάποια βασικά ζητήματα της ομάδας.

Άλλωστε, η Χερσόνησος, ανέκαθεν ήταν ένα σωματείο που στηριζόταν από τους ντόπιους επιχειρηματίες κυρίως, οι οποίοι τους καλοκαιρινούς μήνες, έχουν ιδιαίτερα αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πάντως, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, καθώς οικονομικά προβλήματα δεν φαίνονται να υπάρχουν, το σωματείο έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για το μητρώο και αυτό που απομένει είναι να εκλεγεί μία διοίκηση και να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, κάτι που απαιτεί όμως αρκετό χρόνο.

Όπως αποφασίστηκε πάντως, σήμερα θα έχουν την ευκαιρία άπαντες να συζητήσουν δια ζώσης και εκεί θα αποφασιστεί ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειές τους.