Πήγασος: Συμφώνησε με Νοικοκυράκη-Γεωργαλή, επαφές με Μπουμπάκη και Οικονομάκη!

Σε δύο ιδιαίτερα σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε ο Πήγασος καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Μιχάλη Νοικοκυράκη και Γιάννη Γεωργαλή, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε επαφές με τους Κώστα Οικονομάκη και Μάνο Μπουμπάκη!

Ο Πήγασος ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και ήδη προχώρησε σε δύο ιδιαίτερα σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr έδωσε τα…χέρια με τον πολύπειρο Μιχάλη Νοικοκυράκη ο οποίος συνεχίζει…ακάθεκτος για μία ακόμη χρονιά, και τον Γιάννη Γεωργαλή ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στην Ομόνοια!

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε επαφές με τον Κώστα Οικονομάκη ο οποίος την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΑΜ, αλλά και με τον Μάνο Μπουμπάκη ο οποίος αγωνίζονταν στο παρελθόν στην ομάδα και είχε αποχωρήσει καθώς σπούδαζε εκτός Ηρακλείου! Πλέον επέστρεψε στο Ηράκλειο και ο Πήγασος θέλει να τον κάνει και πάλι…δικό του τη νέα σεζόν!

Παράλληλα η διοίκηση του Πήγασου βρίσκεται σε επαφές με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση και νεαρών ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται ως «μικροί».

Τέλος στα αγωνιστικά οι προπονήσεις θα συνεχίζονται κανονικά από την ερχόμενη Δευτέρα!