Παραμένει προπονητής στον Ηρόδοτο ο Α. Ξυδάκης

Έναν πιστό στρατιώτη που αγαπάει την ομάδα επέλεξαν οι άνθρωποι του Ηροδότου να κρατήσουν στον πάγκο τους μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες των “κυανόλευκων” μετά από νέο Δ.Σ. αποφάσισαν να παραμείνει ο Ανδρέας Ξυδάκης, στον πάγκο ως πρώτος προπονητής μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στον Ηρόδοτο πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του τεχνικού, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μπορεί στον Ηρόδοτο να είχαν με αρκετούς προπονητές επικοινωνία για να αναλάβουν την ομάδα, ωστόσο στο πρόσωπο του Ανδρέα Ξυδάκη βρήκαν αυτό που ψάχνουν και τον εμπιστεύονται μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αναμφίβολα είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο, ο οποίος αγαπάει την ομάδα και θέλει πάντα να την βλέπει ψηλά.

Η ανακοίνωση: “Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει ότι ο Ανδρέας Ξυδάκης είναι από σήμερα προπονητής της ομάδας μας . Ένα παιδί που είναι κοντά στο σωματείο χρόνια, με επιτυχίες και μόνο θετικά στοιχεία . Αντρέα σε πιστεύουμε , σε στηρίζουμε , ευχόμαστε καλή αρχή στο δύσκολο έργο σου και να οδηγήσεις την ομάδα εκεί που έχουμε σχεδιάσει από την αρχή της σεζόν . Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει , όλοι μαζί μια οικογένεια και προχωράμε”.