Θετικός ο ΠΟΑ για το δανεισμό Γκογκόση, Νάτου και αδερφών Ξυλούρη στη Νεάπολη!

Η Νεάπολη «τρέχει» το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και όπως σας είχαμε έχει ήδη ζητήσει από τον ΠΟΑ, τρεις ποδοσφαιριστές ως δανεικούς, ενώ επιθυμεί την ανανέωση του δανεισμού και του Νίκου Γκογκόση!

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από το Στέλιο Ανωγειανάκη και την απόκτηση του Βαγγέλη Πουλάκη στη Νεάπολη προσπαθούν να συμπληρώσουν τα…κενά του ρόστερ και σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησαν από τον ΠΟΑ τους Τάσο Νάτο και τα αδέρφια Μιχάλη και Εμμανουήλ Ξυλούρη ως δανεικούς, αλλά και την ανανέωση του δανεισμού του Νίκου Γκογκόση.

Μάλιστα οι «πράσινοι» δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών και μάλιστα έχει δώσει άδεια στη Νεάπολη να μιλήσει με τους παίκτες!

ADVERTISING

Οι σχέσεις των δύο σωματείων είναι καλές και συγκεκριμένα στον ΠΟΑ υποστηρίζουν ότι θέλουν να «βοηθήσουν» την ομάδα της Νεάπολης, προκειμένου να μπορέσει να συμπληρώσει το ρόστερ της και να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να βελτιωθούν!

Πλέον απομένουν οι επαφές της Νεάπολης με τους ποδοσφαιριστές και αν όλα κυλίσουν ομαλά οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα βρεθούν από το Ατσαλένιο στην Νεάπολη τη νέα αγωνιστική περίοδο.