Νεάπολη: Θέλει να ανανεώσει το δανεισμό Γκογκόση, «εξετάζει» και Λεοντιάδη!

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στέλιο Ανωγειανάκη οι άνθρωποι της Νεάπολης τρέχουν το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και μετά την απόκτηση του Βαγγέλη Πουλάκη, εξετάζουν τις λύσεις τους και για τα γκολπόστ!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Βαγγέλης Πουλάκης συμφώνησε με την ομάδα της Νεάπολης, η οποία μάλιστα ζήτησε τρεις ποδοσφαιριστές από τον ΠΟΑ ως δανεικούς! Ο λόγος για τους Τάσο Νάτο και τα αδέρφια Μιχάλη και Εμμανουήλ Ξυλούρη, ενώ στόχος του σωματείου είναι η ανανέωση του δανεισμού του Νίκου Γκογκόση!

Ο νεαρός τερματοφύλακας που είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΟΑ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περσινή χρονιά και στη Νεάπολη επιθυμούν την ανανέωση του δανεισμού του και για τη νέα σεζόν!

Παράλληλα η ομάδα εξετάζει και το ενδεχόμενο του Ανέστη Λεοντιάδη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τις Μοίρες και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα τον νεαρό τερματοφύλακα, γνωρίζει καλά ο νέος τεχνικός της Νεάπολης, Στέλιος Ανωγειανάκης, καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Φαιστού.

Πλέον αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα, ωστόσο οι άνθρωποι της Νεάπολης έχουν σηκώσει για τα καλά…μανίκια και «τρέχουν» το σχεδιασμό για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της νέας δύσκολης σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής!